You are on the website for customers from Czech Republic. To calculate prices and use the shopping cart, please go to the website for customers from United States. Go to usa.living4media.com
Dining table, classic chair and keyboard below zigzag staircase in open-plan interior with concrete floor

Dining table, classic chair and keyboard below zigzag staircase in open-plan interior with concrete floor

Image ID: 12406011
License type: Rights Managed
Photographer: © living4media / Gonkel/Stegeman Portrait
Rights: This image is available for exclusive uses upon request
Model Release: not required
Property Release: There is not yet a release available. Please contact us before usage.
Print size: approx. 46.6 × 30.77 cm at 300 dpi
ideal for prints up to DIN A3

Prices for this image

starting at CZK 1,050
commercial
(electronic, outdoor, print, television etc.)
starting at CZK 2,650
consumer product
(calendar, greeting, post card, packaging etc.)
starting at CZK 550
editorial
(book, digital media, magazine, newspaper, television etc.)

Series Icon This image is part of a series

Search for similar images

Ceiling Lamp Ceiling Lamps Classic chair Concrete Floor Contemporary corner perspective Designer Lamp Designer Light Designer Lighting Dining Area Discreet Douce Eames Chair Furniture Gray Grey Greyly Greyness Indoor Indoors inside Inside Interior Interior Decoration Interior Design Living Room loft character No One Nobody No-One Open open-plan living area Pastel-Colored Pastel-Coloured Pedant Lamp Pedant Lamps Piano Piano stool Roof Construction Roof Structure Series Staircase Stairs Stairway Suspended Ceiling Suspended Ceilings Table White Whiteness Window Windows zig-zag staircase

This image is part of a feature

Simplicity of Summer

12405981 | © living4media / Gonkel/Stegeman | 30 images

Renovated summer home in NL

The ultimate summer home should have an antiquity to it as well as a contemporary "less is more" feeling. That is exactly what this vacation home embodies. The exterior of the home has all of its original touches however the inside has been renovated to create an open space plan which allows the summer breeze to float through the open doors.
Show feature

More pictures from this photographer

;